Hoofdpagina

Fotografie archief

2 november 2008

Crystal City Mind | DiephotodesignerCrystal City Mind | DiephotodesignerCrystal City Mind | DiephotodesignerCrystal City Mind | Diephotodesigner

Crystal City mind’ is een fotografieproject van de fotograven van Diephotodesigner. Het object dat hier op verschillende plaatsen langs de voormalige Berlijnse muur wordt gefotografeerd vestigt vooral de aandacht op de omgeving door zijn talrijke reflecties. Met het fotoproject wil Diephotodesigner de aandacht richten op de snel veranderende omgeving rond de oude scheidingslijn.

Door de fantastische hoeveelheid aan nieuwe kijkrichtingen zorgt dit object vooral voor een verrijking van het beeld ondanks dat het een deel van de achtergrond aan het cameraoog onttrekt.


18 maart 2008

De fotograaf Matt Stuart laat je via zijn straatfoto's zien dat er nog veel te ontdekken valt in de publieke ruimte.

Vooral de foto van de pauw hier links is briljant.

Matt Stuart is lid van In-Public, een website ter bevordering van de street-photography. Op deze site zijn nog veel meer verrassende foto's te zien.


26 januari 2008

testbeeld.tv - 001testbeeld.tv - 002

Van 18 januari tot en met 31 maart is er een tentoonstelling met werk van architectuurfotograaf Filip Dujardin in het Palais des Beaux-Arts te Brussel. Hier zijn verschillende foto’s en fotomontages van zijn hand te zien. Door foto’s en montages naast elkaar te laten zien wil de kunstenaar een discussie op gang brengen met de vraag:

“Waar ligt de grens tussen het bijwerken van een architectuurfoto en het creëren van nieuwe virtuele architectuur?”